Жоро боеца: Георги Семерджиев е продукт на системата-убиец на Гешев и неговите господари – Борисов и Пеевски

„Ясен Тодоров, да използваш смъртта на две жени, за да обслужваш Гешев и мутрите зад него е мерзост, а ти си абсолютен мръсник и нещастник.

Тази сутрин Ясен Тодоров даде интревю по НОВА за „трагедията на пътя”, при която рецидивиста Семерджиев уби две жени с джипа си. И след няколко мазни изречения за „добрата и бърза работа на следствието и полицията” смени темата използвайки ефира, за да политиканства в защита на Гешев и специализираната прокуратура. Близките на убитите и гражданите чакаме да чуем защо Семерджиев с десетки нарушения, дела и престъпления е на свобода, защо полицията и прокуратурата не са си свършили работата и този не е в ареста, или затвора отдавна, а Ясен Тодоров ни говори колко добра били свършили, като го заловили. Само че той е бил в ръцете им преди три седмици пак след тежки нарушения и ТЕ са го пуснали и носят солидарна отговорност за убийството на двете жени. Говорим за две невинни жертви на същата система-убиец изградена от същият Гешев и неговите господари – Борисов, Пеевски и Цацаров. Благодарение на тази система мутри, като Семерджиев, като сина на пернишкия прокурор, като ценкочоковци и всякакви самозабравили се отрепки вилнеят с години и са недосегаеми.
Истината е, че убиеца Семерджиев и подобни нему не може да съществуват без закрилата и чадъра на тази прогнила система. Тя ги произвежда. Тя ги отглежда, угоява и развъжда. Точно този Ясен Тодоров и хора, като Гешев, Цацаров и техните шпицкоманди, които десетилетия наред не виждат умишлено бруталните престъпления и които са назначени от мафията с тази цел носят отговорност за липсата на справедливост. Когато мафията владее държавата мутрите вилнеят.

Клиповете на Борисов – мутрата от джипката, който се движи по забранените участъци на магистралите в строеж, който спи с пистолет до главата и чекмеджетата пълни с пачки и кюлчета и който по телефона заповядва да се размаже физиономията на този, или онзи е първообраза на Семерджиев. Убиеца Семерджиев е дребен клонинг на Борисов и подобни нему. И както за всички схеми на Борисов прокуратурата никога не видя данни за извършени престъпления, така и за Семерджиев и много други е сляпа и глуха и те газят, убиват и крадат необезпокоявано.

Днес, в 10.00ч. БОЕЦ и гражданите излязохме отново пред ВСС заедно с Надежда Йорданова вътре във ВСС с една цел – ГЕШЕВ ВЪН и разграждане на системата – убиец.

Ясен Тодоров, ти си отрепка.
Битката продължава.“

Това написа във Фейсбук Георги Георгиев – БОЕЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *