Румен Радев готви подмяна на вота на изборите! Проклятието на България, ГЕРБ – ДПС, в зловеща симбиоза с президентството и ИТН

Мафията и задкулисието са стегнали редиците като никога досега и се подготвят да подменят вота на предстоящите избори. И ако в приказките ламята е само художествена измислица, то в България е напълно реална. Даже и за децата е очевидно кой работи срещу националния интерес.

ГЕРБ, ДПС, ИТН и Румен Радев, за пореден път действат в синхрон и симбиоза, предприемайки всички необходими ходове, така че да подменят вота на българите. Действията в тази посока, се виждат ясно и от промените, които служебното правителство на Радев побърза да направи, така че да назначи дискредитирани и верни на статуквото слуги на ключови за страната позиции, гарантирайки си, че изборите на 2 октомври ще бъдат контролирани в желаната от тях посока.

Уточняваме, че по закон партиите се договарят пред областните управители за постовете им в РИК. Благодарение на подкрепата от „Има такъв народ“ от вчера, ГЕРБ и ДПС получиха всички ръководни постове в районните избирателни комисии, които ЦИК разпредели. Това са около 1/4 от РИК-овете в страната, сред които многомандатните райони в Бургас, Пловдив-град, Пловдив-област. ГЕРБ и ДПС ще се контролират един друг във всички гласувани от ЦИК районни комисии. Само в един МИР ръководната двойка е ГЕРБ и БСП.

И въпреки че ИТН отдавна вече се показа, че е верен партньор на Борисов и Пеевски, Румен Радев също е ударил солидно рамо. Позициите на президента се синхронизираха с тези на ГЕРБ и ДПС още преди месеци, а сега той избира лица от задкулисието за шефове и секретари на РИК. След това ЦИК ги потвърждава.

Важно е да посочим, че по закон партиите се договарят пред областните управители за постовете им в РИК. Ролята на председателя и на секретаря на РИК е изключително важна за изхода на изборите, тъй като те са хората, които подписват протоколите, сигнализират за нарушения и пр.

Да не забравяме, че шеф на ЦИК е близката на Ива Митева и библиотекарския кръг около ДПС, Камелия Нейкова.

Така кошмарната приказка напълно се нарежда. Чудовището се готви за битка, за да може задкулисието отново спокойно да краде държавата, а негов обединител е човекът, който уж размахваше юмрук на мафията.

Бойко Борисов вече прави обиколката си из цяла България, за да се среща с мутри и лихвари, които да му осигурят купени гласове по махалите и гетата. ИТН изигра ролята си първо да събори правителството, а сега да направи така, че ГЕРБ и ДПС да получат всички ръководни постове в районните избирателни комисии, които ЦИК разпредели. А Румен Радев първо синхронизира позицията си с ГЕРБ, ДПС и ИТН, за да се докаже като национален предател, а после оказа съдействие, хора на Бойко Борисов да си върнат ключовите позиции в администрацията на държавата.

Задкулисието започна с опитите за подмяна на вота, а до изборите ще направи така, че да съсипе всяка стартирала реформа и да започне да краде. Единственият начин да бъде унищожена мафията е максимално много хора да отидат да гласуват и да вземат отговорно решение за бъдещето на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *