Деси Атанасова от ГЕРБ се уредила с луксозни имоти на безбожно ниски цени

„Търся имотен брокер, който да ми намери същите квадратури на същите места и за същите пари. Всичко това плюс уреден банков кредит. И не ми казвайте, че е невъзможно“, гласи най-популярният ироничен коментар в мрежата.

Той, разбира се, е във връзка със скандалното официално разкритие, че Десислава Атанасова от ГЕРБ, по „неведоми пътища“ се е сдобила с апартамент 350 кв.м за 87 000 лв и вила в Рибарица 1300 кв.м за 50 000 лв, при положение, че на пазара подобни имоти са минимум 6 пъти по-скъпи във възможно най-добрия случай.

Дамата от Дулово, е декларирала апартамента, придобит през 2014-а. Проста сметка показва, че квадратният метър излиза по 248 лева, което поне шест път под пазарната цена към оня момент, направо без пари.

Остава висящ въпросът дали сделката не е форма на корупция, каквато е любимата форма на съществуване на Бойко Борисов и неговите верни разбойници.

Скандалното разкритие е продължение на цялата политика на ГЕРБ, а именно, че всичко е възможно за „наши хора“.

Това са хора, които злоупотребяват с власт и служебно положение повече от десетилетие, крадат, лъжат и се възползват от държавен ресурс, за да докарат България до положение, при което е на изчезване и в най-лошо състояние в Европа. Всичко това на фона на безброй зависимости, станали факт заради продаден национален интерес.

1 thoughts on “Деси Атанасова от ГЕРБ се уредила с луксозни имоти на безбожно ниски цени

  1. Да, точно такава е схемат – прикрита форма на корупция. Но с участие на банките. Защато обикновения гражданин за 10 фил. ще го разпитват и разнищват откъде има парите и за какво точно отиват на определен адрес. А как допускат изтегляне на стотици хиляди и милиони в брой?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *