Лили Иванова се гаври с Бойко Борисов! Ето как му се подигра в Стара Загора…

Вечната Лили Иванова показа, че може да пусне по „пързалката“ всеки, изпречил се на пътя ѝ. Примата публично се изгаври с Бойко Борисов с лафче за Стефан Янев при засечката им в Стара Загора, разкриха свидетели на сеира единствено пред нашата медия.

Най-смешното беше, че Лили се подигра с Буци, докато тарторът на шайката наивно вярваше, че певицата му прави реклама.

Очевидци на разговора разкриха пред наш репортер, че медийната версия на историята е доста различна от реално случилата се навръх 6 септември, когато България чества Съединението.

Услужливите към хунтата сайтове и баба Соня Колтуклиева лансираха версията на Буци във фейсбук: че двамата се видели, наснимали се, а Лили Иванова му казала: „Благодаря Ви за уважението“.

Истината е съвсем друга. Лили го изгаврила като попитала „На колко години стана, генерале“, а Боцко отвърна „На 63, гоня 64“. Тогава естрадната кралица насмешливо заключи „Е, млад си, животът е пред теб“. Примата директно намекнала на Бойко, че скоро му предстои пенсиониране, а Винету така и не разбрал посланието на Лили Иванова.

Най-куриозното е, че същият разговор Лили Иванова вече проведе с набиращият скорост на политическия терен Стефан Янев, който, за разлика от Борисов, е истински генерал.

Стефан Янев поздравява Лили Иванова

Преди две седмици бившият служебен премиер и военен министър в кабинета на Кирил Петков бе в Пазарджик на концерт на Лили Иванова. След изявата Янев поднесе огромен букет на примата, която тогава също го попита на колко години е.

Янев отговори, че е на 62, при което певицата от Кубрат го успокои: „Е, още си млад, животът е пред теб“.

Със същите думи вчера Лили пусна и Бойко по пързалката, а пожарникарят от СИК гордо изпъчи гърди, повярвал, че плювката е утринна роса, смеят се зевзеците в града под Аязмото.

1 thoughts on “Лили Иванова се гаври с Бойко Борисов! Ето как му се подигра в Стара Загора…

  1. По-вечето от информацията за противниците на Промяната са известни и никога няма да бъдат опростени на опрастаченине гербаджии. Истински се възмущавам от всичките им гадни приоми и лъжи с които заливат България. Не разбирам защо постоянно ги канят и излъчват по всички медии, за толкова години на всички ни е ясно какво могат да измислят и направят – само гадости и лъжи. Българи, не се съмнявам, че ще проявим интелект и разум и ще се освободим от 12 годишното зло Борисов. Момента е на изборите да покажем че даваме пълното си доверие си на Продължаваме промяната. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *