Весела Лечева удари герберопитеците в земята! Служебният министър на спорта готви нова схема за заграбване на държавни финансови средства!?

Весела Лечева продължава да вади от ръкавите си съмнителни схеми, с които да се опита да ощети държавата със сериозни финансови средства. Възмутени нейни служители в ММС алармират под сурдинка, за подготовката на нова грандиозна измама, която вече е в ход! 

Става дума за промяна в Наредба 4 за финансово подпомагане на изграждането и обновяването на спортни обекти, които са държавна и общинска собственост. Досега подобна дейност се извършваше периодично – 3 пъти в годината, така че да може след всеки период на подаване проектите да се разглеждат от комисия от експерти в ММС, която впоследствие по целесъобразност отпуска финансови средства за спортна инфраструктура.

Добре запознати източници шушукат в коридорите на ММС помежду си, че Лечева лично настоявала да няма подобно ограничение, за да може да се отпускат пари по всяко време. Съмненията са , че целта на това нейно желание била, за максимално кратко време да бъдат раздадени максимално много пари на ,,правилните хора“.

Наша проверка установи, че Проектът за изменение на Наредба 4 е качен на портала за обществени консултации – strategy.bg/PublicConsultations/ на 31.08.2022 и е с дата на приключване 14.09.2022. Обърнете внимание, че общественото обсъждане е със съкратен срок от 14 дни, за да може никой да не реагира навреме и евентуалнатан схема да влезе в ход.

Действията на Весела Лечева и екипът и показват само едно нещо – мафията, която свали правителството, е тотално изгладняла и най -вероятно ще се опита да . За яхлеби последно десет малко преди парламентарните избори на 2 октомври.

Припомняме, че скандалите в ММС, откакто Лечева застана начело на министерството, са като лавина. Само преди няколко дни стана ясно, че бившата на Манол Велев подготвя евентуална далавера по – добре позната схема със стрелбищния комплекс в Гео Милев. Има сериозни съмнения, че спортния комплекса в София се подготвя да бъде прехвърлен към „Национална спорта база“ (НСБ), а след това най-вероятно да бъде продаден на безценица. Служители в ММС са възмутени от грозната схема и налагания натиск от страна на Лечева , която настоявала прехвърлянето на имота от активите на ММС към НСБ да стане максимално бързо, за да може малко преди напускането на министерското и кресло, стрелбищния комплекс в Гео Милев да бъде харизан на подходящите хора.

Повече по тази тема може да видите тук:

http://paveto.bg/?p=2660 ВНИМАНИЕ! Готви се огромна измама: Весела Лечева се кани да прехвърли апетитен имот от ММС в Национална Спортна База с цел евтина и лесна продажба – ПАВЕТО (paveto.bg)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *