Докато народът мизерства: Красен Кра(д)лев се пъчи доволно и позира като мъжка кифла с яке на ,,Филип Плейн“ за 7 000 лева

Докато народът мизерства и се чуди как да „върже двата края“, за да оцелее през зимата при непосилно високите цени на енергоизточниците и хранителните продукти, Красен Кралев, известен още като Кра(д)лев в политическите среди, беше забелязан да се пъчи доволно с яке на „Филип Плейн”, което струва 7000 лева, алармира буден гражданин и бдителен източник на Paveto.bg.

Толкова струва връхната дрешка в каталога на известния дизайнер. Показателно е, че кичозният стил на германеца Плейн е любимият на нашенските мутри и мутреси.

Това обаче не пречи на бившия спортен министър, който е с визията на фотьойл тип барбарон, да демонстрира високия си стандарт пред всички.

Кралев се е щракнал с модната дреха по време на мача на националите срещу Гибралтар в Разград.

Кралев с отбор гербопитеци се пъчи доволно в маркова дрешка на мача с Гибралтар в Разград

Известно е, че корпулентният гербопитек е прехвърлил всички фирми на възрастната си майка.

Иначе е въпрос на лош вкус да демонстрираш такива финансови възможности при положение, че доскоро си бил на държавна работа, а хората в страната се чудят как да си купят дърва за през зимата, завършва източникът ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *