Жоро Боеца с въпроси и отговори към Гешев за Борисов, Пеевски и мафията

ГЕШЕВ, ще те питам и ще ти кажа! Цънцарова няма да те пита – тези въпроси и отговори са ѝ забранени.

ТИ нареди (по заповед на Пеевски и Борисов) на окръжния прокурор на Видин да ми наложи забрана за напускане на страната преди трансплантацията във Франция, за да убиете съпругата ми, заради дейността ми с БОЕЦ. Ти и твоите господари сте убийци и страхливци.

ТИ покри всички следи и данни за участието на Пеевски във фалита на КТБ, като лично си горил документите от делото в двора на къщата си във Волуяк.

ТИ посочи свой приятел като убиец на Пеевски и БОЕЦ разкрихме подлата ти роля и задача във фалита на КТБ.

ТИ и Цацаров покрихте и смачкахте сигналите на БОЕЦ срещу Пеевски за незаконното му забогатяване, данните по Магнитски, Булгартабак и т.н.

ТИ покри и смачка всички сигнали на БОЕЦ срещу Борисов за пачките, милионите от Божков, за кюлчетата, ТУРСКИ ПОТОК и т.н.

ТИ покри сигнала на БОЕЦ срещу Бойко Борисов за Къщата в Барселона, по който испанската прокуратура образува разследване!

ТИ и прокуратурата подслушвахте и следяхте хиляди протестиращи граждани, за да крепите властта на мафията и да мачкате непримиримите!

ТИ и Цацаров изпрахте всички блаконаджии и апартаментаджии по 24 сигнала на БОЕЦ по разследванията на Биволъ, BIRD.BG, Свободна Европа и др. по #АпартаментГейт.

ТИ преследваше и мачкаше журналисти и медии заради разследванията им срещу твоите господари и защото дават трибуна на БОЕЦ.

ТИ смачка сигнала на БОЕЦ за сараите на Доган на Росенец, по разкритията на Биволъ.

Това са много малка част от примерите за твоята мерзост. Цънцарова няма да те пита, защото ѝ е забранено да споменава дори името на БОЕЦ.

ТИ си назначен от Пеевски и Борисов, както Цацаров преди това, за да прикриваш престъпленията на Наглите и да унищожаваш съпротивата срещу мафията, дори с убийства. И ще плащаш за всичко, имаш думата ми на боец.

Гешев не е просто корумпиран тип — такива има хиляди. Гешев е криминален престъпник, изпълнител на мокри поръчки на мафията, включително и убийства. Мога да докажа всяка своя дума. И трябва да бъде съден, осъден и вкаран за дълго зад решетките, заедно със своите господари. Това е задължителната стъпка, за да може България да разкъса оковите на мафията и да заживеем в нормална държава. БОЕЦ водим тази битка.

Георги Георгиев – БОЕЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *