Идва краят на Нинова в БСП

До свидания (рус. довиждане, б.ред), Корнелия! Леви партийци около Георги Първанов правят БСП-2 и изпращат в историята Столетницата, узурпирана от пребоядисаната синя активистка Нинова.

„Ще се състои среща на хора, които организаторите считат за леви. Една част от тях смятат, че е нужен нов ляв, левоцентристки политически субект, който да може да събере гласовете на хората с леви убеждения в изборите следващата година – парламентарни и местни”, заяви лидерът на “Движение 21” Татяна Дончева по БНТ.

Очаква на срещата във вторник в НДК да се включат АБВ на Румен Петков, „Изправи се, България“ на Мая Манолова, „Движение 21“ на Татяна Дончева, „Българска прогресивна линия“ на Красимир Янков, „Нормална държава“ на Георги Кадиев.

“В момента, в който БСП смени Корнелия Нинова, направят ново ръководство, има някакъв легитимен представител, пътищата за преговори ще са отворени”, заяви Дончева.

Тя смята, че новото ляво трябва да се случи със или без участието на БСП, тъй като „БСП е загубила доверието на хората“.

Инициатор на идеята е експрезидентът Георги Първанов, съобщи наскоро сайтът „Епицентър“.

Остава да видим дали към тях ще се присъединят младите комсомолци, които вчера се събудиха и излязоха от дългогодишната си летаргия, противопоставяйки се категорично срещу ръководството на „Позитано“ 20 – заради връщането на хартиените бюлетини и подкрепата на „БСП за България“ към кандидатурата на Вежди Рашидов за председател на Народното събрание. 

Всичко това, което се очаква да се случи, вече е известно на Нинова, което от своя страна обяснява „Хартиената коалиция“ и неистовото й желание да има правителство на всяка цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *