Симеон Сакскобургготски е новата патерица на мафията: ГЕРБ и ДПС възкресяват „жълтия труп“ НДСВ

Обявеното завръщане на НДСВ не е случайност, а инженерен проект на ДПС и ГЕРБ, обясниха посветени. Доган и Борисов са изчислили, че на изборите през март могат да направят стабилно мнозинство, ако вкарат около 20 депутати от движението на Симеон Сакскобургготски.

За целта ДПС и ГЕРБ ще „прелеят“ гласове в любимите им избирателни райони като Монтана, където цели села се пазаруват на едро. Неслучайно тези партии реално прокараха връщането на хартиените бюлетини, където резултатите се манипулират лесно и безочливо, като се купуват направо цели комисии. Те са харесали НДСВ за нова патерица, след като удариха на камък със Стефан Янев.

Появата на Симеон до руския посланик Елеонора Митрофанова също е търсен знак. Явно НДСВ ще търси рамо и в русофилския сектор. Западните посолства обаче са наясно с играта и нямат нищо против тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-НДСВ. Борисов е дал гаранция, че при победа на избори през март България ще заеме още по- твърда позиция по отношение на войната в Украйна и помощ за войските на Володимир Зеленски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *