Румен Радев като Бай Ганьо: Село Труд на Копринката не може да излезе от президента дори в „Музикферайн“ във Виена

Типично балканско поведение, отбелязват в социалните мрежи, е демонстрирал българският президент Румен Радев на традиционния новогодишен концерт на Виенската филхармония в прочутата зала „Музикферайн“ в австрийската столица.

Към края на кратката пауза между вдъхновящите изпълнения на музикантите на една от известните Щраусови полки и овертюра към оперетата „Изабела“ на романтичния композитор Франц фон Супе, държавният глава е извадил джиесемеса си, за да проведе телефонен разговор.

,,Така става, когато село Труд на Копринката ти не може да излезе от теб дори и в Златната зала на „Музиферайн“ във Виена.
Хората гледат в програмите на концерта, нашиО плямпа по телефона“, коментират възмутени граждани в социалните мрежи.

До него дъщеря му – Дарина Радева, също се набива на обектива на камерите.

Буйната си грива прохождащата актриса не просто е решила да пусне на свобода при иначе изключително формалния етикет, необходим за публиката при присъствието на музикално пиршество от този ранг, но и съвсем свойски разчесва къдриците си, докато баща й говори с някой важен на 1 януари в центъра на Виена.

Иначе по-късно към кулминацията на концерта, посетен и от вицепремиера Атанас Пеканов, тримата заедно демонстрират отличен ритъм при пляскането, традиционно инспирирано от диригента при изпълнението на „Радецки марш“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *