Мадона е обвинена в трафик и сексуална експлоатация на африкански деца

Няколко доклада потвърдиха, че поп иконата Мадона е обвинена в трафик на хора и сексуална експлоатация на деца от благотворителна организация, наречена Етиопска световна федерация. Уебсайтът на компанията гласи, че EWF е „организация за граждански услуги, която прокарва политики и се застъпва за промяна на законите, които вредят на чернокожите“.

Както е посочено на уебсайта на федерацията, EWF е „организация за граждански услуги, която прокарва политики и се застъпва за промяна на законите, които вредят на всички чернокожи хора“.

Тя твърди, че звездата е използвала своя осиновен син от Малави Дейвид Банда „за сексуална експлоатация и социални експерименти“. Публикувани са снимки на Дейвид, облечен в женски дрехи, с грим и бижута. 

Самата Мадона осинови четири деца от Малави, държава без излаз на море, разположена в Югоизточна Африка. През 2006 г. Мадона основава благотворителна организация, наречена „Raising Malawi“, с нестопанска цел, която се стреми да подкрепя сираци и уязвими деца чрез здравни и образователни програми.

От организацията предполагат, че певицата използва своя осиновен син от Малави Дейвид Банда „за сексуална експлоатация и социални експерименти“. В петицията се цитират снимките на Дейвид, облечен в женски дрехи, грим и бижута. EWF също така твърди, че Мадона невярно е заявила, че бащата на Дейвид отсъства, когато е кандидатствала за осиновяването му.

Мадона осинови още деца от Малави след Дейвид – през 2009 г., след съдебна битка, певицата най-накрая получи одобрение да осинови Мърси Джеймс. Тя осинови и близначките Естере и Стела през 2017 г. В молбата се посочва още: „Ние твърдо вярваме, че Малави е ограбен от най-ценния си ресурс – децата си“. 

През 2009 г. Мадона беше обвинена в трафик на деца, когато съдът в Малави отхвърли предложението й да осинови второто дете – Мърси Джеймс. В решението си съдия Есими Чомбо предупреди хората да вярват на знаменитости, които искат да осиновят деца, заявявайки, че това може да доведе до трафик на хора. „Всеки може да дойде в Малави и бързо да уреди осиновяване, което може да има тежки последици за самите деца, които законът се стреми да защити“, каза тогава тя. Съдът в крайна сметка се произнесе в полза на Мадона, след като тя подаде жалба през 2009 г.

EWF иска от президента на Малави Лазарус Чаквара да разследва благотворителността на Мадона и да „ограничи достъпа на нея и нейните сътрудници до Африка и до африкански деца като предпазна мярка, докато не бъде извършено задълбочено разследване за трафик на деца, сексуална експлоатация, сексуално робство, принуда, заплаха, измама, като резултат от злоупотреба с власт“.

Книгата на Мадона от 1992 г., озаглавена „Секс“, беше цитирана в петицията, която включваща съдържание за възрастни, софткор порно и садомазохизъм. Порнографското съдържание и LGBTQ поведението са наказуеми от закона в държавата Малави. „Порнографските снимки с Мадона, такива, в които е извършват вулгарни сексуални актове със същия пол, са неща, които е трябвало да се вземат в предвид, когато е осиновявала деца през 2006 г. в Лилонгве, Малави“, пише в петицията на EWF.

В петицията се твърди, че маниерът на Мадона да „пуска детска порнография, религиозни изображения, содомия, и вулгарна порнография я е подтикнала да отвори сиропиталище в Малави, наречено „Raising Malawi“ през 2006 г., за да позволи извършване на експерименти върху уязвими африкански деца в Малави“. 

Организацията на Мадона, както и самата Мадона, все още не са коментирали твърденията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *