Как кадрува МВР Пламен Узунов? В къщата на капията му – Емил Ганчев в Сапарева баня!

Понеже вчера по телевизора Пламен Бобоков, изрече, че всички кадри в държавата, „освен МВР“ били на Бойко Борисов, това „освен МВР“ – направо ни разсмя.

Не, че не е вярно. И как да не е вярно, като МВР и спец.службите са под прякото кадруване на президентския съветник Пламен Узунов, виден масон, какъвто е и Румен Радев, с участието и на Николай Копринков.

Как се върти СХЕМАТА за Югозападна България ли?

Ето как!

В Сапарева баня в къщата на Емил Ганчев -заместник министър на МВР – лична капия на Пламен Узунов – през уикендите на сгляда пристигат ченгета и както се казва минават кастинг по наколенки, за да бъдат назначени от там по стъргата нагоре.

Там се кадрува. Там са спявките и се местят кадрите. Там се извива опашка от надупени ченгета, удобни на узунов-копринков.

Назначават се на директорски постове хора, например като Георги Ванев, уволняван три пъти за корупция, като в касата му са намерени неописани наркотици, а в дома е открита лизингова техника взета на лизинг от Венци Циганина, местен наркодилър.

Нито едно кадруване, особено на висши позиции, няма как да стане без доброто на масона Пламен Узунов с подаръчното пликче, а щенията му се материализират чрез човека му Емил Ганчев. Не, че и Демерджиев не е човек на Узунов и масони, ама той е турнат единствено за да плещи глупости по телевизора.

Благодарение на тия президентски „топ“ на „топа“ „кадровици“ МВР окончателно се разпадна в долнопробна кочина.

Afera.bg

На снимките:

Пламен Узунов „обесен“ като масон при ръкополагането му.

Румен Радев в списъка на масонска ложа „Слънце“.

Пламен Узунов „обесен“ като масон при ръкополагането му
Румен Радев в списъка на масонска ложа „Слънце“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *