Предозиране: Мая Манолова си взе лимузина и личен шофьор

Мая Манолова не може да събере гласове, с които да премине 4-процентната бариера на избори, но си угажда с екстри като за министър-председател. Устатата лидерка на новоизпечената коалиция „Левица” се придвижва из София с черна лимузина, а плаща и заплата на личен шофьор. Водачът на служебното й возило изпълнява и ролята на персонална охрана.

Граждани сигнализират, че засичат редовно бившата омбудсманка да пристига със скъпата си кола в столичния квартал „Лозенец”. Мая се возела на задната дясна седалка – досущ като премиер на републиката.

Когато автомобилът спря, 57-годишната блондинка се изсули от купето, а с нея на улицата изскочи и шофьорът й. Транспортерът се втурна към багажника, за да извади оттам торбите на шефката си и да й ги подаде. Манолова не взе всички чанти – грабна само няколко от тях, а междувременно започна и телефонен разговор. С пликове в ръце и джиесем на ухо тя се отправи към близката кооперация, след което хлътна във входа и излезе от фокуса на фоторепортерите ни. Същия ден амбициозната дама носеше зимно яке с качулка, тесни дънки и бежови боти. Косата й пък беше оформена в типичната за нея къса прическа с лек обем в корените и бретон.
Манолова е доста ангажирана покрай предстоящите избори и затова често говори по телефона със съпартийци. Тя се надява, че оглавяваната от нея „Левица” ще влезе в парламента, но социолозите не споделят оптимизма й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *