Илиана Раева е най-мразената личност в „Левски“

Малко след като Мъри Стоилов обяви раздялата си с Левски, половинката на мажоритарния акционер на клуба Наско Сираков – Илиана Раева, анонсира негово телевизионно участие. Под поста във фейсбук обаче мнение изказа популярния син фен Любомир Костадинов – Любо Младежа.

„Гнусни сте, Илияна, много гнусни“, пише Костадинов. Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика отговори на Младежа, че от неговата уста звучало много правдоподобно.

Привърженикът пусна публичен скрийншот с дискусията им.

„Снимка от дискусията им“

На всички е ясно, че Илиана Раева е уникален връткалник. Тя обича рязко да променя политическите си пристрастия след смяната на властта у нас !

Дълги години Раева показваше близки взаимоотношения с хора на ГЕРБ и симпатия към Бойко Борисов. Тя беше много близка с бившия министър на спорта Красен Кралев и постоянно тръбеше колкото много й помагал за развиването на художествената гимнастика.

ГЕРБ падна от власт и симпатиите на жената на Наско Сираков рязко се смениха. От Раева, която каза „Г-н Бopиcoв и бългapcĸoтo пpaвитeлcтвo щe ocтaвят имeнaтa cи в “злaтнaтa ĸнигa”нa Xyдoжecтвeнaтa гимнacтиĸa“, после яхна вълната на протеста и се присламчи към Радев.
,,Ще гласувам за трети път за Румен Радев! Заради всичко, в което ме убеди да вярвам, но и заради… вдигнатия юмрук! Да! Точно и заради това“, беше коментар, насочен към Румен Радев, когато президентът се вихреше на вълната на високото обществено доверие.

Преди по-малко от година, Илиана Раева хвалеше Кирил Петков за дръзкото му поведение спрямо Русия. Всичките й публикации бяха искрено подмазване на Петков, което явно дразни сините привърженици, защото само допреди година беше близка с представители на ГЕРБ.
Като президент на БФХГ, Илиана Раева очевидно се опитва да бъде винаги близка до властта, независимо коя е тя. Затова постоянно сменя политическите си пристрастия и се опитва да се хареса на управляващите.

Пълно падение за жената на Наско Сираков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *