Ицо Хазарта нарече Слави Трифонов ,,холограма“ и разкри, че го е излъгал.

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, известен и като Ицо Хазарта, преди около два месеца е потърсил Слави Трифонов, за да го помоли да си вдигне телефона и да говори с премиера Кирил Петков.

Трифонов е обещал да го направи, но не е спазил думата си, каза Петров в предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви.

„Толкова си удържа на обещанието“, каза депутатът от ПП, припомняйки си историята.

„Казах му – виж сега, познаваме се от 20 години. Така се случи, че все ти ме търсиш през тези 20 години. Не съм ти звънял никога. Сега за първи път аз ти звъня, за да ти кажа да си вдигнеш телефона и да почнеш да си говориш с Кирил. Започни да говориш с него.

Това не е шоубизнес. Това е държава, в която 7 млн. души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона. Това не е като балерина от „Магаданс“ да ти изневери и ти да започнеш да ѝ се сърдиш. Това е министър-председател“, разказа Петров.

Получил отговор: „Да, приятелю. Ти си чудесен. Ще се обадя“. „Той ме излъга. Толкова по въпроса кой колко си държи на думата“, завърши Хазарта.

Няма как да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш, когато ти е удобно и когато имаш интерес. А когато интересът ти не е защитен, не е удовлетворено дадено назначение или някакви пари не са отпуснати, почваш да ревеш – „Леле, Македония“, допълни още Христо Петров.

Петров не спести критики и към президента Румен Радев, който се опитвал да се хареса на всички.

„Това е като миналото лято, когато искаше да се хареса и на хората, които лекуват COVID с чесън и ракия“, уточни той.

„Когато искаш да се харесваш на всички, най-накрая не се харесваш на никой. Казвам го като човек, който по-дълго се занимава с шоу бизнес“, предупреди Ицо Хазарта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *